Rototec » Rototec yrityksenä » Rototec työnantajana

Rototec työnantajana

Rototec on monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee rakentamisen ja geoenergian ammattilaisia. Rototeclaisuuteen kuuluu vahvasti yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki. Organisaatiomme on matala ja henkilöstömme keski-ikä on 37 vuotta.

Me Rototecilla haluamme luoda tuleville sukupolville kestävän tulevaisuuden. Olemme yksi Euroopan johtavia yrityksiä uusiutuvan energian alalla. Työskentely Rototecilla on palkitsevaa, sillä liiketoimintamme vähentää ympäristölle haitallisten energiaratkaisujen tarvetta. Työntekijämme ovat melko nuoria, mikä on omiaan luomaan energistä ja innovatiivista työskentelykulttuuria. Tasa-arvoinen ja reilu kohtelu ikään, sukupuoleen, uskontoon tai etniseen taustaan katsomatta on meille tärkeää niin rekrytoinnissa ja alihankkijoidemme kanssa kuin päivittäisessä työskentelyssäkin.

Työskentelemme kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti ja tavoitteenamme on huippulaatu kaikessa toiminnassamme. Jos allekirjoitat samat arvot ja olet valmis näyttämään kyntesi, hae Rototecin tiimiin! Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi nopeasti kasvavaa liiketoimintaa clean-techin näköalapaikalle.

Haemme jatkuvasti lisää:

Putkiasentajia maalämpöprojekteihin

Avoin hakemus
Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme geoenergia-alan asiantuntijoita, myyjiä sekä porausalan yrittäjiä ja jälleenmyyjiä yhteistyökumppaneiksi.

Kaijaleena Manner

Geoenergiainsinööri, Tukholma

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Suomesta

Rototecissa on mukava tekemisen meininki ja täällä ollaan innostuneita työnteosta. Kiinnostavat, haasteelliset sekä monipuoliset työtehtävät töissä kasvattavat motivaatiota. Työn mielekkyyttä kasvattaa lisäksi se, että pääsee näkemään lyhyelläkin aikataululla työnsä tulokset ja vaikuttamaan asioihin. Työskentely Rototecissa geoenergian parissa vie askel askeleelta kohti energiatehokkaampia ratkaisuja.

Lasse Flåt Isaksen

Insinööri, Norja

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Norjasta

Rototec on kasvanut ennätyksellisesti vihreällä geoenergian toimialalla. Täällä työskentely on erittäin palkitsevaa ja täynnä hyviä haasteita ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen alan parhaiden ihmisten kanssa.

Muradil Amarov

Keruupiirin asentaja, Ruotsi

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Kazakstanista

On hienoa olla töissä kasvavassa yrityksessä. Rototec on työympäristönä hyvä ja positiivinen ilmapiiri näkyy kaikkialla, myös alihankkijoiden ja toimiston väen välillä. On todella hienoa, että kaikki auttavat toisiaan, jopa johtajat, jotka voivat aivan hyvin olla ratkomassa päivittäisiä haasteita verstaalla.