Rototec aloittaa maalämpökaivojen sähköiset poraukset

Rototec on maalämpöratkaisujen innovatiivinen suunnannäyttäjä ja osana tätä kehitystä aloitamme maalämpökaivojen poraukset sähköisillä porausyksiköillä.

Vihreällä sähköllä tapahtuva sähköinen poraus mahdollistaa osaltaan nollapäästöisten rakennusten maalämpöratkaisuiden hiilidioksidivapaan toteuttamisen.

Edut, joita sähköinen porausyksikkö tarjoaa dieselkäyttöiseen verrattuna, eivät rajoitu vain kykyyn porata ilman hiilidioksidipäästöjä – sähköllä toimiva porausyksikkö varmistaa paremman energiatehokkuuden, pienemmät melupäästöt ja optimaalisen toimintatarkkuuden.

Sähköinen poraaminen mahdollistaa myös ahtaissa kohteissa kuten tunneleissa ja parkkihalleissa tehtävät ratkaisut ilman pakokaasujen poistoon liittyviä ongelmia.

Sähköisen poraamisen myötä Rototecin oma hiilijalanjälki tulee pienenemään merkittävästi. Sähköisillä porauslaitteistoilla tehtävät testiporaukset ovat alkaneet onnistuneesti ja niitä jatketaan syksyn aikana erilaisissa kohteissa.

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.