Rototec » Rototec toteutti ekologiset geoenergiakaivot Laurin talot -sarjan rakennuksiin

Rototec toteutti ekologiset geoenergiakaivot Laurin talot -sarjan rakennuksiin

Rototec on mukana MTV3-kanavalla 3.4.2017 alkavassa Laurin talot -tv-sarjassa. Rototec on porannut kaikkiin ohjelmassa seurattaviin rakennuskohteisiin maalämpökaivot.

Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan, kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle.

Sarjassa Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarja vie suomalaisen katsojan kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee sellaisia ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla.

Sarja esittelee muun muassa miten geoenergialla saadaan taloihin ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto lämmitykselle ja jäähdytykselle. Energia-asiaa käsitellään erityisesti sarjan viidennessä jaksossa 1.5. Lisäksi geoenergian asennusta seurataan kuudennessa jaksossa 8.5. Aleksi Valavuoren talolla.

Ohjelma alkaa maanantaina 3.4. klo 20 MTV3-kanavalla, yhteensä kymmenen jakson verran.

MTV Katsomossa nähdään lisäksi Laurin oma talo -niminen nettisarja, jossa seurataan 20 jakson verran Laurin oman talon rakentumista.

Lisätietoja:

Jouni Salakari
myyntijohtaja, Rototec Group
p. +358 40 500 8285

Tia Lilius
markkinointi- ja viestintäjohtaja, Rototec Group
p. +358 40 772 1447