Rototec » Rototec Groupin työhakemusten tietosuojaseloste

Rototec Groupin työhakemusten tietosuojaseloste

Antamalla itsestäsi tietoja rekrytointipalvelullemme jaat henkilötietojasi myös Rototecin kanssa ja ilmaiset selvästi kiinnostuksesi työskennellä Rototecillä. Voit antaa Rototecille henkilökohtaisia tietojasi. Työhakemuksessa pyydetään sinulta tiettyjä taustatietoja, kuten koulutusta, työhistoriaa, yhteystietoja ja pätevyyttä. Voit myös antaa Rototecille lisätietoja, kuten ansioluettelon, tutkintotodistuksen tai suosituskirjeen. Rototec voi kerätä tietoa kolmansilta osapuolilta tarkistaakseen suositukset tai antamasi taustatiedot.

Rototec käsittelee tietojasi luottamuksellisesti. Vain rekrytoinnista vastaavilla henkilöillä on pääsy tietoihisi työhakemuksen jättämisen jälkeen. Antamalla tietojasi palveluumme hyväksyt, että Rototec voi ottaa sinuun yhteyttä henkilöstöasioissa.

Rekrytoinnista vastaavat henkilöt, joilla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, saattavat olla soveltuvien, rekrytoinnista vastaavien kolmansien osapuolten työntekijöitä. Tietojesi siirrossa huolehditaan aina lain vaatimin toimin riittävästä tietosuojan tasosta. Antamalla henkilökohtaisia tietoja hyväksyt, että tietojasi voidaan käyttää, säilyttää ja käsitellä henkilöstöasioissa. Hakijana sinulla on velvollisuus taata, että antamasi tiedot ovat oikein ja totuudenmukaiset. Jättämällä hakemuksen hyväksyt, että tietojasi voidaan käyttää soveltuvan henkilön palkkaamiseen siihen työhön, jota haet. Tietosi poistetaan rekisteristä hakuajan päätyttyä sovellettavan lain mukaisesti.