Rototec » Haemme geoenergiasuunnittelijoita sekä suunnittelijaharjoittelijoita

Haemme geoenergiasuunnittelijoita sekä suunnittelijaharjoittelijoita

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Etsimme pohjoismaiseen konsultointitiimiimme suunnittelijoita ja suunnittelijaharjoittelijoita. Tehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia. Suunnittelijan tehtävä on kokoaikainen. Suunnittelijaharjoittelijoiden on mahdollista tehdä työtä joustavasti myös opiskelun ohella.

Sinulla voi olla työkokemusta talotekniikan tai LVI-suunnittelun alalta. Voit myös olla tekniikan alan opiskelija, jota kiinnostaa talotekniikka ja energiaratkaisut. CAD piirtämisen osaaminen katsotaan eduksi.

Pohjoismaisessa konsultointitiimissämme suunnittelemme energiakaivokokonaisuuksia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Koulutamme sinut suunnittelemaan geoenergiakenttiä monipuolisesti. Taitojesi kasvaessa voit tutustua tarkemmin maaperän ja rakennusten energiamallintamiseen ja erilaisiin lämpöpumpputekniikoihin.

Kielitaito: englanti, suomi, ruotsi eduksi.

Työpaikka voi olla Pirkkalassa tai Vantaalla, perehdytys tapahtuu Pirkkalan toimipisteessämme. Perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä myös etänä.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla.

Haluatko mukaan kivenkovaan tiimiimme?

Lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen 12.6.2020 mennessä.

Tutustu meihin www.rototec.fi ja tule tekemään töitä #maantavalla!

Katso videolta millaista on työskennellä Rototecin suunnittelussa

Lisätietoja tehtävästä antaa: Niko Pihlanen, arkisin 8-18, + 358 40 631 8050