Rototec » Projektipäällikkö

Projektipäällikkö

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 7000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen, joiden avulla voidaan vähentää hiilijalanjälkeä ja turvata hiilineutraali tulevaisuus. Toimintamme vuodesta 2007 alkaen on vähentänyt jo yli 275 000 tonnia hiilidioksidia. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Rototecin omistaa ruotsalainen Formica Capital AB, joka sijoittaa pitkäjänteisesti yrityksiin, jotka ovat  sitoutuneita globaalien haasteiden ratkaisemiseen kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Formica on latinaa ja tarkoittaa muurahaista, joka symboloi sitä, kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja elää.

 

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Etsimme projektipäällikköä energiakaivojen porausprojekteihin

 

Tehtävään kuuluu

Kokonaisvastuu projekteista, aikataulujen suunnittelu, yhteistyö alihankkijoiden kanssa, työmaakokoukset, tarvikehankinnat, työmaan ja projektin läpimenon valvonta, projektin päättäminen ja loppuraportti. Projektipäällikkö on avainasemassa projektin kannattavuuden suhteen.

Voit olla kokenut projektin vedon ammattilainen tai aloitteleva tähti. Sinulla on mielellään tekninen koulutus ja omaat kaupallista näkemystä teknisen tietämyksen tueksi. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja jämäkkä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Toivomme sinulta aktiivista otetta tekemiseen ja sinulla on aitoa halua pitää projekteistasi hyvää huolta. Sinulla on myös sujuvat sosiaaliset taidot erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Tehtävässä tarvitaan sujuva suomen ja englannin kielen taito. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työskentelyalueesi on Etelä- ja Varsinais-Suomi

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tutustu meihin www.rototec.fi ja tule tekemään töitä #maantavalla!

Hae mahdollisimman pian!