Rototec » Palvelut » Suurkiinteistöt » Rototecin konsepti

Rototecin konsepti

Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen uudistaja. Palvelumme kattavat koko prosessin energiajärjestelmän konsultoinnista asennukseen.

Tarjoamme kaukolämmölle ja öljylle vaihtoehdon, joka on edullinen, luotettava ja uusiutuva. Toimitamme maalämpöä ja -viilennystä erityisesti suuriin kiinteistöihin ja teollisuudelle sekä konsultoimme geoenergiahankkeita.

Lataa tästä ›

x

Täytä tiedot ladataksesi tiedoston.

Hyväksyn, että tietojani käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lataa tästä ›

x

Täytä tiedot ladataksesi tiedoston.

Hyväksyn, että tietojani käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

KONSULTOINTI JA ESISELVITYS

Tarjoamme konsultointia suurten hankkeiden kustannusten arviointiin ja toteuttamistapojen kartoittamiseen jo esiselvitysvaiheessa. Palvelua voidaan soveltaa myös jo käynnistyneiden projektien kehittämiseen. Konsultointityöt, koulutukset ja mittaukset suoritamme asiantuntijaorganisaatiomme Rototec Consultingin kautta.

KALLIOPERÄN GEOENERGIAMITTAUS (TRT)

Suurissa geoenergiajärjestelmissä kallioperän TRT-mittaus on välttämätön, jotta energiakentän ja -järjestelmän toimivuus voidaan optimoida. Mittaus antaa tiedon kallioperän lämpövasteesta kyseisellä tontilla. Näin vältetään kentän ali- tai ylimitoitus.

GEOENERGIAKENTÄN SUUNNITTELU

Selvitämme alueen geoenergiset olosuhteet tonttiin ja kiinteistöön tutustumalla ja arvioimme, miten geoenergiaa on mahdollista hyödyntää kohteessa. Energiakaivojen määrä, syvyys ja keskinäiset etäisyydet on mitoitettava aina kohdekiinteistön tarpeiden mukaan. Rototec varmistaa energiakenttiensä optimaalisen toiminnan käyttämällä kansainvälistä EED-suunnittelu- ja mallinnusohjelmaa.

PORAUS

Poraustyömme sisältää energiakaivojen porauksen, kivituhkan keräyksen ja kuljettamisen jatkokäsittelyyn sekä keruuputkiston asennuksen kokonaisuudessaan aina kaivolta lämpöpumpulle asti.

LÄMPÖPUMPUN HANKINTA

Rototec konsultoi tarvittaessa kiinteistöön sopivan lämpöpumpun hankintaa.

KESTÄVÄ GEOENERGIARATKAISU

Myönnämme työllemme ja käyttämillemme materiaaleille takuun. Järjestelmän toimintavarmuuden ja geoenergian riittävyyden vuosikymmeniksi takaavat alan asiantuntijoiden tekemät mittaukset ja laskelmat.

JÄRJESTELMÄN HUOLTO

Energiakaivot eivät vaadi huoltamista. Lämpöpumpun ja lämmönjakohuoneen osalta huollosta sovitaan jälleenmyyjän kanssa.

Koko palveluketju luotettavasti yhdeltä toimittajalta

Suurten kiinteistöjen geoenergiajärjestelmät ovat haastavia kokonaisuuksia, jotka vaativat ammattitaidon ja teknisen osaamisen lisäksi huolellista pohjatyötä mittausten, laskelmien ja suunnittelun osalta. Rototec on kehittänyt erityisesti suurille kiinteistöille soveltuvan palvelukokonaisuuden, joka sisältää kallioperän mittauksen, geoenergiakentän suunnitteluun vaadittavat laskelmat ja mallinnukset sekä energiakaivojen porauksen. Lisäksi kokonaisuuteen on mahdollista sisällyttää jo projektin varhaisessa vaiheessa geoenergian hankesuunnittelumalli.

Rototecin palvelukokonaisuus soveltuu rakennusliikkeille, rakennuttajille, isännöitsijöille ja kiinteistönomistajille, joiden tavoitteena on luotettavien mittausten perusteella kohdekiinteistön tarpeiden mukaan optimoitu ja kestävä geonenergiaratkaisu.

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää rakennushankkeen energiakonsultoinnista, maaperämittauksista tai koko palvelupaketista mittauksesta porauksiin? Ota yhteyttä!

Etsi lähin myyjä.

Jan Herranen

Maajohtaja
Rototec Oy
p. 0406105176

 

Jonas Fagerholm

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Uusimaa ja Pohjanmaa
p. 0405543685

Jarmo Sakko

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Itä-Suomi
p. 0442028884

Hannu Matikainen

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Pirkanmaa, Kanta- ja Päijät-Häme, Keski-Suomi
p. 0400151947

Ari Kinnunen

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Lounais-Suomi
p. 0403581308

Jaakko Jokitalo

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Etelä-Suomi
p. 0447610804

Jussi Kortesalmi

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Pohjois-Suomi
p.0505432120

Roni Myllymäki

Aluemyyjä, geoenergian asiantuntija, Etelä-Suomi
p. 0504762402

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tiedot niin myyjämme on sinuun yhteydessä. Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.