Rototec » Haemme kehitysprojektiimme projektipäällikköä

Haemme kehitysprojektiimme projektipäällikköä

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Etsimme projektipäällikköä geoenergiaporauksen tutkimus- ja kehitysprojektiin.

Projektipäällikkönä vastaat keskisyvien energiakaivojen porausprojektista, jossa tavoitteena on saavuttaa koeporauksissa 600 – 1000 metrin syvyys kustannustehokkaasti.

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto, esimerkiksi energia- tai konetekniikan insinööri ja omaat työkokemusta projektipäällikön tai -koordinaattorin tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aito kiinnostus teknologiaan tai alaan liittyvä harrastus. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on käytännönläheinen ja ulospäinsuuntautunut lähestymistapa ja kyky tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusta Suomessa ja ulkomaille. Tehtävässä tarvitaan sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Työpaikkasi voi olla Pirkkalassa tai Vantaalla. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla. Tee testi sopisitko Rototecille ja hae mukaan!