Rototec » Haemme kehitysprojektiimme projektipäällikköä sekä geoenergiasuunnittelijaa

Haemme kehitysprojektiimme projektipäällikköä sekä geoenergiasuunnittelijaa

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Etsimme projektipäällikköä ja geoenergiasuunnittelijaa geoenergiaporauksen tutkimus- ja kehitysprojektiin.

Tavoitteena on saavuttaa koeporauksissa 600 – 1000 metrin syvyys kustannustehokkaasti.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja kestävät arviolta maaliskuuhun 2022.

Projektipäällikkönä vastaat keskisyvien energiakaivojen porausprojektista. Kehitysprojekti kestää arviolta maaliskuuhun 2022. Sen jälkeen voit mahdollisuuksien mukaan jatkaa uraasi Rototecilla esimerkiksi projektipäällikkönä, suunnittelijana tai porausinsinöörinä.

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto, esimerkiksi energia- tai konetekniikan insinööri ja omaat työkokemusta projektipäällikön tai -koordinaattorin tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aito kiinnostus teknologiaan tai alaan liittyvä harrastus. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on käytännönläheinen ja ulospäinsuuntautunut lähestymistapa ja kyky tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusta Suomessa ja ulkomaille.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu energiakaivojen suunnittelu. Kehitysprojekti kestää arviolta maaliskuuhun 2022. Sen jälkeen voit mahdollisuuksien mukaan jatkaa uraasi esimerkiksi geoenergiasuunnittelijana.

Sinulla on mielellään insinöörin koulutus ja omaat jonkin verran työkokemusta talotekniikan tai LVI-suunnittelun alalta. CAD piirtämisen osaaminen katsotaan eduksi. Kummassakin tehtävässä tarvitaan sujuva suomen ja englannin kielen taito. Työpaikkasi voi olla Pirkkalassa tai Vantaalla.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla.

Haluatko mukaan kivenkovaan tiimiimme? Lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen  viimeistään 10.1.2021.

Tutustu meihin www.rototec.fi. Katso video suunnittelutyöstämme ja tule tekemään töitä #maantavalla!

Lisätietoja tehtävistä:

Projektipäällikkö

(Fleet Manager, Rototec Group)

(Head of Consulting Unit, Rototec Group)

Suunnittelija

(Design Team Leader)

(Head of Consulting Unit, Rototec Group)