Rototec » Geoenergiasuunnittelija

Geoenergiasuunnittelija

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rototecin omistaa ruotsalainen Formica Capital AB, joka sijoittaa pitkäjänteisesti yrityksiin, jotka ovat sitoutuneita globaalien haasteiden ratkaisemiseen kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Formica on latinaa ja tarkoittaa muurahaista ja symboloi sitä, kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja elää.

 

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Etsimme konsultointitiimiimme suunnittelijaa työskentelemään uusiutuvan energian parissa.

Sinulla voi olla työkokemusta talotekniikan, energiatekniikan tai LVI-suunnittelun alalta. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa oleva tekniikan alan opiskelija, jota kiinnostaa talotekniikka ja energiaratkaisut. CAD piirtämisen osaaminen katsotaan eduksi.

Alan terävintä kärkeä edustava konsultointitiimi suunnittelee energiakaivokokonaisuuksia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Aluksi koulutamme sinut suunnittelemaan geoenergiakenttiä ja taitojesi kasvaessa voit tutustua tarkemmin maaperän ja rakennusten energiamallintamiseen ja erilaisiin lämpöpumpputekniikoihin.

Kielitaito: englanti, suomi, ruotsi eduksi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikkasi voi olla Pirkkalassa tai Vantaalla, perehdytys tapahtuu Pirkkalan toimipisteessämme. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla.

Jos haluat mukaan kivenkovaan tiimiimme, hae tehtävää tästä mahdollisimman pian

Tutustu meihin www.rototec.fi ja tule mukaan suunnittelemaan  #maantavalla!

Katso myös video suunnittelutyöstämme