Rototec geoenergian kartoitus

  Miten hankkia ja kilpailuttaa geoenergiaratkaisu? Suurten kiinteistöjen kohdalla geoenergian kilpailutus ja hankinta voi olla haastavaa, mikäli vastaavista projekteista ei […]

Lue lisää »
Rototec Maalämpö omakotitaloon

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti kannattava valinta. Omakotitalojen lisäksi maalämpö on valittu yhä useamman rivi- ja kerrostalon sekä teollisuuskiinteistön ja […]

Lue lisää »
järjestelmä

Geoenergiajärjestelmällä voidaan hyödyntää sekä maalämpöä että maakylmää sisäilman lämmittämiseen ja viilentämiseen. Maalämpöä saadaan kallioperästä tai pintavesistä riippuen siitä mitä kullakin alueella on saatavilla.

Lue lisää »
phpThumb_generated_thumbnailjpg-7

Onnistunut lämpökaivojen mitoitus on maalämmön suunnittelussa ehdottoman tärkeää. Mitoitus tehdään aina ennen hankkeen aloittamista, koska optimaalinen tulos saavutetaan vain huolellisella suunnittelulla.

Lue lisää »
phpThumb_generated_thumbnailjpg-2

Rototec on Euroopan suurin energiaporauksen, geoenergiakenttien, geoenergiamitoituksen – ja suunnittelun toimittaja pieniin ja suuriin kiinteistöihin. Meidän lämpökaivot tuottavat geoenergiaa erilaisiin maalämpöjärjestelmiin. Emme myy maalämpöpumppuja, vaan ainoastaan oikein mitoitettuja lämpökaivoja. Jos olet kiinnostunut maalämpöjärjestelmästä, voit ottaa yhteyttä meihin, niin pyydämme jonkun yhteistyökumppaneistamme ottamaan yhteyttä sinuun.

Lue lisää »
phpThumb_generated_thumbnail

Geoenergia on yhteisnimitys energialle, jota saadaan kallioperästä, maan pintakerroksesta, vesistöistä sekä vesistöjen pohjasedimenteistä. Tätä energiaa voidaan hyödyntää esimerkiksi rakennusten lämmitykseen ja jäähdytykseen. Geoenergia on uusiutuvaa, maahan varastoitunutta auringon energiaa.

Lue lisää »