Rototec » Rototec yrityksenä » Rototec työnantajana » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Suunnittelijaharjoittelija

Rototec etsii pohjoismaisen konsultointitiimin suunnittelijaharjoittelijaa.

Olet tekniikan alan opiskelija, jota kiinnostaa talotekniikka ja energiaratkaisut. Olet käyttänyt työssäsi tai opiskelussasi CAD-ohjelmistoa.

Koulutamme sinut suunnittelemaan geoenergiakenttiä. Taitojesi kasvaessa voit tutustua tarkemmin maaperän ja rakennusten energiamallintamiseen ja erilaisiin lämpöpumpputekniikoihin.

Työ on osa-aikainen, kuitenkin vähintään 8 tuntia viikossa.

Kielitaito: englanti, suomi
Eduksi: ruotsi

Lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen 31.8.2018 mennessä. Lisätietoja antaa 

 


 

Rototec on pohjoismainen geoenergialan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 6000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia prosesseja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Lue lisää ›

Kaijaleena Manner (28)

Geoenergiainsinööri, Tukholma

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Suomesta

Rototecissa on mukava tekemisen meininki ja täällä ollaan innostuneita työnteosta. Kiinnostavat, haasteelliset sekä monipuoliset työtehtävät töissä kasvattavat motivaatiota. Työn mielekkyyttä kasvattaa lisäksi se, että pääsee näkemään lyhyelläkin aikataululla työnsä tulokset ja vaikuttamaan asioihin. Työskentely Rototecissa geoenergian parissa vie askel askeleelta kohti energiatehokkaampia ratkaisuja.

Lasse Flåt Isaksen (27)

Insinööri, Norja

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Norjasta

Rototec on kasvanut ennätyksellisesti vihreällä geoenergian toimialalla. Täällä työskentely on erittäin palkitsevaa ja täynnä hyviä haasteita ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen alan parhaiden ihmisten kanssa.

Muradil Amarov (46)

Keruupiirin asentaja, Ruotsi

Rototecissa vuodesta 2015, kotoisin Kazakstanista

On hienoa olla töissä kasvavassa yrityksessä. Rototec on työympäristönä hyvä ja positiivinen ilmapiiri näkyy kaikkialla, myös alihankkijoiden ja toimiston väen välillä. On todella hienoa, että kaikki auttavat toisiaan, jopa johtajat, jotka voivat aivan hyvin olla ratkomassa päivittäisiä haasteita verstaalla.