Rototec » Rototec yrityksenä » Rototec työnantajana

Rototec työnantajana

Rototec on monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee rakentamisen ja geoenergian ammattilaisia. Rototeclaisuuteen kuuluu vahvasti yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki. Organisaatiomme on matala ja henkilöstömme keski-ikä on 33 vuotta.

Me Rototecilla haluamme luoda tuleville sukupolville kestävän tulevaisuuden. Olemme yksi Euroopan johtavia yrityksiä uusiutuvan energian alalla. Työskentely Rototecilla on palkitsevaa, sillä liiketoimintamme vähentää ympäristölle haitallisten energiaratkaisujen tarvetta. Työntekijämme ovat melko nuoria, mikä on omiaan luomaan energistä ja innovatiivista työskentelykulttuuria. Tasa-arvoinen ja reilu kohtelu ikään, sukupuoleen, uskontoon tai etniseen taustaan katsomatta on meille tärkeää niin rekrytoinnissa ja alihankkijoidemme kanssa kuin päivittäisessä työskentelyssäkin.

Työskentelemme kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti ja tavoitteenamme on huippulaatu kaikessa toiminnassamme. Jos allekirjoitat samat arvot ja olet valmis näyttämään kyntesi, hae Rototecin tiimiin! Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi nopeasti kasvavaa liiketoimintaa clean-techin näköalapaikalle.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme geoenergia-alan asiantuntijoita, myyjiä sekä porausalan yrittäjiä ja jälleenmyyjiä yhteistyökumppaneiksi.


Haettava työ*:
Kaivonporaaja
Keruupiirin asentaja
Muu